Intake

U kunt met of zonder verwijzing van een arts een afspraak maken. Voor een vergoeding van de zorgverzekeraar kan een verwijzing noodzakelijk zijn, informeer bij uw zorgverzekeraar.

De intake duurt een uur en bestaat uit een gesprek en eventueel een bekkenbodemonderzoek;

  • We starten met een gesprek ( anamnese). In dit gesprek zullen alle klachten betreffende het bekkengebied uitgebreid aan bod komen, ook is er alle ruimte voor uw vragen. 
  • Het vervolg van het onderzoek en het daaruit volgende behandelplan worden zorgvuldig met u besproken. Belangrijke aspecten hierbij zijn, dat het voor u precies duidelijk wordt waar uw klachten vandaan komen en wat er nodig is voor uw herstel.
  • U wordt uitgebreid geïnformeerd over het behandelproces dat u gaat doorlopen.

In de tijd die er voor u is gereserveerd, is er vaak ook tijd en ruimte om al een deel van het onderzoek uit te voeren, waarmee u nog meer duidelijkheid krijgt over uw klachten. Dit wordt eerst met u besproken en u heeft daar de beslissende stem in.

Welzijn

We merken dat de meeste mensen erg opgelucht zijn, wanneer ze bij Bekkenfysiotherapie Helmond zijn geweest. Ze ontdekken dat er eindelijk iets aan hun probleem kan worden gedaan. Met als resultaat een duidelijke verbetering van kwaliteit van leven. Want plassen, poepen en vrijen, doen we allemaal en als dat niet vanzelf gaat, belemmert dat het welzijn… van ieder mens.

 

 

 

Bedrijfsgegevens

Bekkenfysiotherapie Helmond
Armanda Ruijssenaars-Groen

Braakse Bosdijk 3, 5703 HZ Helmond

Mobiel 06 412 77 648 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


facebook-logo

 

© SiteTurn webdesign & onderhoud - Bekkenfysiotherapie Helmond |